Skärgårdscentrum Korpoström söker sommararbetare inför säsongen 2024!

Skärgårdscentrum Korpoström är ett besökscentrum i södra Korpo. Vi erbjuder våra kunder hotell, restaurang, gästhamn med butik, utställningar och kulturevenemang. Vårt koncept är att förena vetenskap, konst, kultur och natur under samma tak med det lokala i fokus. Det genomsyrar all vår verksamhet från utställningar till restaurangens meny. Under sommarsäsongen är skärgårdscentret ett attraktivt dragplåster fär såväl båtfolk som för bilburna gäster.

Vi erbjuder dig intressant och varierande arbete i naturskön miljö tillsammans med trevliga kolleger. Hos oss är alla talanger uppskattade och värdefulla. Du får möjlighet att utveckla dina färdigheter i restaurang- och hotellbranchen samt delta i utvecklandet av vår verksamhet. Vid behov ordnar vi också kostnadsfritt boende på arbetsplatsen.

Inför sommaren 2024 söker vi:
– Kökspersonal (kock/köksbiträde)
– Serveringspersonal
– Butiksbiträden
– Hamn- och receptionspersonal
– Städare

Vi söker dig som är intresserad av att tillsammans med oss utveckla konceptet för restaurangen och hotellet. Är du gladlynt, serviceinriktad och arbetar bra i ett team? Då är det dig vi vill ha. Språkkunskaper uppskattas, såväl finska, svenska som engelska är till daglig nytta. Tidigare arbetserfarenhet inom restaurang- eller hotellbranchen är meriterande, men inte nödvändigt. Vi ger dig de nödvändiga kunskaperna.

Skicka arbetsansökan och CV, eller kontakta för mer information:
Epost: mikko.ketonen@skargardscentrum.fi
Telefon eller WhatsApp: +358 40 350 7775

Skärgårdscentrum Korpoström
Korpoströmsvägen 832, 21720 Korpoström
www.skargardscentrum.fi

Knattelabbet i Skärgårdscentrum Korpoström söker sommarjobbare!

I Knattelabbet får alla åldrar lära sig mer om skärgårdens natur och kultur. En stor del av verksamheten fokuserar på havet och Biosfärområdets 30-årsjubileum. Till arbetsuppgifterna i Knattelabbet hör att dra gruppverksamhet i labbet och utomhus, kundbetjäning, samt att planera och utveckla verksamheten. Knattelabbet är öppet måndag-söndag 17.6-11.8.2024. Planeringsarbetet påbörjas några dagar tidigare. Till arbetsuppgifterna hör också Pop-up verksamhet på andra orter än Korpo. Vi är intresserade av dina språk- och naturkunskaper, eventuell pedagogisk erfarenhet samt om du har körkort och möjlighet till egen bil. Av dig önskar vi ett intresse för skärgårdskultur och -natur samt intresse för att jobba med barn och ungdomar på ett kreativt sätt. Verksamheten i Knattelabbet koordineras av Skärgårdshavets Unesco biosfärområde.

För mer information kontakta biosfärkontoret, Aija Mäkinen: knattelabbet@skargardscentrum.fi eller 050 323 3210

Skicka in din ansökan och CV per e-post senast 29.2.2024

Knattelabbet i Skärgårdscentrum Korpoström, Korpoströmsvägen 832, 21720 Korpoström
www.biosfar.fi
www.skargardscentrum.fi 

SKÄRGÅRDS REKLAM