Följ med oss ​​under sommarsäsongen och upplev skärgårdens unika magi med oss! 

Skärgårdscentrum Korpoström är ett mångsidigt besökscentrum i södra Korppo – du hittar oss där vägen slutar och havet börjar.

Vårt koncept fokuserar på lokala aktiviteter som kombinerar vetenskap, natur, konst och kultur under samma tak. Detta syns i alla våra aktiviteter, från utställningar till restaurangens meny. Under sommarsäsongen är Skärgårdscentret en attraktiv attraktion för både båtfolk och de som reser landvägen.

Vi kan erbjuda dig en intressant och omväxlande arbetsupplevelse i vacker natur i sällskap med trevliga kollegor. Hos oss får du möjlighet att utveckla din kompetens inom restaurang- och hotellbranschen och delta i utvecklingen av vår verksamhet. Vi värdesätter alla typer av kunskaper, färdigheter och förmågor som du kan tillföra vårt team. Vid behov kan vi även ordna gratis boende i anslutning till arbetsplatsen.

Vi ansöker till sommarsäsongen 2024

– Kökspersonal (kockar och köksbiträden)
– Servitörer
– Butiksbiträden
– Hamn- och receptionspersonal
– Städare

Vi söker dig som är intresserad av att utveckla ett nytt restaurang- och hotellkoncept hos oss. Är du glad, serviceinriktad och en duktig teamarbetare? Då söker vi dig. Språkkunskaper är användbara, eftersom finska, svenska och engelska används dagligen. Tidigare erfarenhet från restaurang- eller hotellbranschen är meriterande men inget krav. Vi ger dig en omfattande introduktion till jobbet.

Skicka en ansökan och CV, eller kontakta oss för mer information!

+358 (0)40 350 7775 | mikko.ketonen@skargardscentrum.fi 

Skärgårdscentrum Korpoström
Korpoströmintie 832, 21720 Korpoström
www.skargardscentrum.fi

SKÄRGÅRDS REKLAM