RUOKAKAUPPA STRANDBODEN

Katso Strandbodenin aukioloajat tästä.

Strandbodenista löytyy perusvalikoima elintarvikkeita mutta lisäksi löydät kaupastamme esim. Cesa Oy:n maahantuomia espanjalaisia herkkuja sekä vielä mökkiläisen ja veneilijän perustarvikkeetkin.

Strandbodenin toiminnasta vastaa Cesa Oy, joka vastaa myös Saaristokeskuksen ravintola-, hotelli- ja satamatoiminnasta sekä polttoainemyynnistä.

LAHJAPUOTI PÄÄRAKENNUKSESSA

Saaristomeren Biosfäärialueen käsityöläiset myyvät tuotteitaan Saaristokeskuksen päärakennuksen toisessa kerroksessa, näyttelyosaston lippukassan yhteydessä. Lahjapuodista löytyy paikallista käsitöitä ja artesaaniruokia. Puodin aukioloajat ovat samat kuin näyttelyosastonkin.

Käsityöpuodin toiminnasta vastaa Saaristokeskuksen näyttelyosasto yhdessä käsityöläisten kanssa.

PELLE P SUMMER SHOP

Pelle P on vapaa-ajan vaatemerkki aktiiviseen vapaa-aikaan. Pelle P:ltä löydät klassisen selkeät perusvaatteet koko perheelle. Mallistossa yhdistyvät viimeistelty suunnittelu sekä korkea laatu ja toimivuus. Valikoimissa on myös purjehdus- ja veneilyvaatteet kevyemmästä käytöstä aina vaativimpiinkin olosuhteisiin sekä tekniset paidat, väliasut ja alaosat golffiin sekä kaikkeen ulkoiluun ja reippaaseen menoon.

Shopin löydät vierasvenesataman laiturilta, vanhasta sataman konttorimökistä. Shoppi on avoinna päivittäin aina juhannuksesta elokuun alkupuolelle saakka.

www.pellepetterson.fi

SKÄRGÅRDS REKLAM