RUOKAKAUPPA STRANDBODEN

Strandboden avataan perjantaina 8.5.2020 ja on auki viikonloppuisin toukokuussa.

Katso Strandbodenin aukioloajat tästä.

Strandbodenilla on perusvalikoima elintarvikkeita mutta myynnissä ovat myös m.m. Cesa Oy:n suoraan Espanjasta tuodut herkut, sekä mökkiläisen ja veneilijän perustarvikkeet.

Strandbodenin toiminnasta vastaa yritys Cesa Oy, joka vastaa Saaristokeskuksella myös ravintolasta, hotellista, satamasta ja polttoaineiden myynnistä.

LAHJAPUOTI PÄÄRAKENNUKSESSA

Saaristomeren Biosfäärialueen käsityöläiset myyvät tuotteitaan Saaristokeskuksen päärakennuksen toisessa kerroksessa, näyttelyosaston lippukassan yhteydessä. Lahjapuodista löytyy paikallista käsitöitä ja artesaaniruokia. Puodilla on samat aukioloajat kuin näyttelyosastokin.

Käsityöpuodin toiminnasta vastaa Saaristokeskuksen näyttelyosasto yhdessä käsityöläisten kanssa.

PELLE P SUMMER SHOP

Pelle P on vapaa-ajan vaatemerkki aktiiviseen vapaa-aikaan. Pelle P:ltä löydät klassisen selkeät perusvaatteet koko perheelle. Mallistossa viimeistelty suunnittelu yhdistyy korkeaan laatuun ja toimivuuteen. Valikoimissa on myös purjehdus- ja veneilyvaatteet kevyemmästä käytöstä aina vaativimpiinkin olosuhteisiin sekä tekniset paidat, väliasut ja alaosat golffiin sekä kaikkeen ulkoiluun ja reippaaseen menoon.

Shopin löydät vierasvenesataman laiturilta, vanhasta sataman konttorimökistä. Shoppi on avoinna päivittäin aina juhannuksesta elokuun alkupuolelle saakka.

www.pellepetterson.fi

SKÄRGÅRDS REKLAM