HOTELLI

Asu hyvin! Petaamme teille mukavan ja rentouttavan loman.

Hotelli Korpoströmissä voit nauttia saariston rauhasta modernein mukavuuksin. Vuonna 2009 valmistuneessa hotellissamme on 16 huonetta, joista osassa kaunis merinäköala. Huoneiden varusteluun sisältyy WC, suihku, TV ja internetyhteys.

hinta/yö:

Kahden hengen huone (1 henk): 80€
Kahden hengen huone (2 henk): 110€
Perhehuone (4 henk): 160€
Lisävuode: 35€

Kesäsesongin aikana aamianen ja aamusauna sisältyy huoneen hintaan. Kesäsesongin ulkopuolella pitää sopiä erikseen aamupalan ja saunan saatavuudesta.


Hotellin vastaanotto on auki ravintolan ollessa auki ja tämän lisäksi aamuisin hotellivieraiden aamupalan ajan.
Uloskirjautuminen klo 11.00
Sisäänkirjautuminen klo 15.00
Aamianen 8.00 – 10.00

Varaukset ja kyselyt:

+358 40 139 12 18 | visit@skargardscentrum.fi
Vastaanoton puhelin vastaa talviaikana arkisin klo 9.00-15.00

Nämä ehdot koskevat kaikkia varauksia, ellei toisin ole sovittu:

Varauksen yhteydessä sinun tulee antaa nimesi, sähköpostiosoitteesi, puhelinnumerosi, asuinosoitteesi sekä saapumis- ja lähtöpäivät. Varaus on hotellia sitova, kun se on vahvistettu suullisesti, kirjallisesti tai sähköpostitse. Varauksen sitovuuden edellytyksenä on, että hotellilla on oikeus asettaa varauksen ehtoiksi erilaisia ​​sääntöjä, esimerkiksi tämä voi olla sopimukseen perustuva varausmaksu tai se, että varaus taataan luottokortilla.

Hotelliin sisäänkirjautuminen alkaa klo 15.00 tulopäivänä, uloskirjautuminen ja huoneen siirto tulee tapahtua viimeistään 11.00 lähtöpäivänä. Poikkeavista sisään- ja uloskirjautumisajoista on sovittava erikseen.

Peruutus tulee aina tehdä viimeistään 23.59 kaksi päivää ennen saapumispäivää, mikäli muita ehtoja ei ole sovittu. Jos et saavu paikalle ilman peruutusta, hotellilla on oikeus veloittaa sinulta korvaus ensimmäiseltä 24 tunnilta sisältäen verot ja muut varauksen yhteydessä sovitut lisäpalvelut. Ennen sovittua aikaa lähtö voi myös aiheuttaa muutoksia yöpymisen kokonaishintaan. Mikäli varattu huone ei ole käytettävissä sovittuna sisäänkirjautumisaikana ja olet saanut hotellilta varausvahvistuksen, hotelli sitoutuu järjestämään ilman lisäkustannuksia hotellin tasoa mahdollisimman pitkälle vastaavan majoituksen.

Hyväksymme yleisimmät maksukortit. Hotelli ei ole velvollinen hyväksymään ulkomaan valuuttaa, kuponkeja tai shekkejä, jos siitä ei ole sovittu etukäteen. Jos huonetta ei ole maksettu ennen saapumista, huone on maksettava kortilla tai käteisellä hotelliin saavuttaessa. Hotellilla on oikeus vähentää luottokortilta varausmaksu ennakkomaksuna, mikäli niin on sovittu. Maksun määrää hotelli ja se vähennetään loppulaskusta.

Noudatamme hotellissa hyviä tapoja ja kunnioitamme hotellin järjestyssääntöjä. Jos rikot näitä sääntöjä, sinut voidaan välittömästi poistaa hotellista. Tässä tapauksessa sinulta veloitetaan silti kaikki yöpymismaksut ja mahdolliset lisäpalvelut. Et voi vaatia näitä rahoja takaisin myöhemmin.

Olet vastuussa matkatavaroista, jos hotelli ei ole vastaanottanut niitä säilytettäväksi. Hotelli ei ole vastuussa ajoneuvoista ja tavaroista, jotka on säilytetty hotellin viereiselle parkkipaikalle.

Vieraana olet vastuussa vahingoista, joita sinä, vieraasi tai lemmikkisi aiheutat tahallisesti tai huolimattomuudestasi (esim. tupakointi huoneessa) huoneeseen, muihin tiloihin, huonekaluihin, kalusteisiin tai muiden vieraiden tavaroihiin.

Saaristokeskus Korpoström
Korpoströmsvägen 832
21720 KORPOSTRÖM
Suomi

Vastaanotto
Hotelli | Satama | Ravintola | Näyttely
+358 (0)40 139 12 18
visit@skargardscentrum.fi

SKÄRGÅRDS REKLAM