Ajankohtainen ohjelma

Saaristokeskuksesta löytyy paljon kokemisen ja näkemisen arvoista! Klikkaamalla kuvia voit lukea enemmän meidän ohjelmatarjonnasta.

Tapahtumakalenterista löydät esimerkiksi seminaarit, konsertit tai ravintolan järjestämät laituritanssit.

Tervetuloa!

Päänäyttely

Näyttely ”Piscatus – kala ja ihminen” avaa eri näkökulmia monimutkaiseen kokonaisuuteen, jossa aiheina ovat kalastus ja ihmisen suhde mereen, rannikkoon ja merelliseen ympäristöön.

Nykytaidetta 2020

Yhteistyössä Korppoon taiteilijaresidenssin AARK:in ja Paljaisjalkapolun kanssa Saaristokeskus Korpoström toimii nykytaiteen taidenäyttämönä.

Junnulabra

Junnulabra on auki päivittäin 22.6.-16.8.2020. Tästä löydät päiväohjelman!

Lahjapuoti

Paikallisia käsityötuotteita ja artesaaniruokia myydään päärakennuksen toisessa kerroksessa, päänäyttelyn lippukassan yhteydessä.

Coastal Past

Lähde kävelylle Korpoströmin historiaan Coastal Past-sovelluksen avulla. Coastal Past-filmit voit katsoa myös täältä!

Käsityöverstas

Käsityöverstas on ympärivuotinen toiminta johon myös kävijät ovat tervetulleita osallistumaan. Käsityöverstas järjestää myös “Tee-se-itse-tapahtumia”.

“Meidän saaristomme” – Tietoa saaristosta

Saaristokeskus Korpoströmin uusi pysyvä näyttely vastaa kysymyksiisi saaristosta. Näyttely on ilmainen.

Tapahtumakalenteri

Maanantaisin–lauantaisin heinäkuussa: Yogaa laiturilla Gabyn kanssa

Raise your energy level, get a stronger body and spoil yourself with mindful time, just for you. When:               Daily (mon-Sat) in July 2020 from 9 to 10 am Where:             The pier at Archipelago Centre Korpoström Who:                 gaby.gahnstrom@gmail.com                            www.gabysyoga.com, 040- 1964410                            www.facebook.com/yourbodyisbuildtomove Costs:              € 10.-/class Yogamats available. All levels welcome!   

Tiistaisin 10–14: Tee-se-itse-tapaamiset Käsityöverstaalla

Vieraile Käsityöverstaalla ja kokeile uutta käsityömenetelmää. Muun muassa seuraavat pikakurssit järjestetään kesän aikana: huovutus, kasvivärjäys ja sementinvalu. Jos saavut viimeistään noin klo 11, ehdit tehdä jotain alusta loppuun. Tapahtumat ovat ilmaisia. Järj: Saaristokeskuksen Käsityöverstas yhteistyössä Korpo kulturgilletin kanssa

Saaristokeskuksen Päätoimijat

SKÄRGÅRDS REKLAM