Bo bra! Vi bäddar för en skön semester och god avkoppling.

I Hotell Korpoström kan du njuta av skärgårdslugnet och av moderna bekvämligheter. I hotellet finns 16 rum, de flesta med vacker havsutsikt. Det finns WC, dusch, TV och internet i alla rum.

Pris/ natt:

Enkelrum (1 pers): 90€ (80€ fram till maj 2024)
Dubbelrum (2 pers): 120€ (110€ fram till maj 2024)
Familjerum (4 pers): 180€ (160€ fram till maj 2024)
Extrasäng: 35€

Under sommarsäsongen är frukost och morgonbastu inkluderade i rumspriset. Utanför sommarperioden avtalas separat om arrangemang kring frukost och bastu.


Hotellets reception är öppen när restaurangen är öppen och på morgonen under frukost för hotellets gäster
Utcheckning kl 11.00
Incheckning kl 15.00
Frukost 8.30 – 9.30

Bokningar och förfrågningar:

+358 40 139 12 18 | visit@skargardscentrum.fi

Dessa villkor tillämpas på alla bokningar, om inte annat avtalats:

I samband med bokning skall du ange namn, e-post, bostadsadress, samt ankomst- och avresedatum. Bokningen är bindande för hotellet då den bekräftats muntligt, skriftligt eller per epost. Som en förutsättning för att bokningen skall vara bindande har hotellet rätt att ställa olika regler som villkor för bokningen, detta kan till exempel vara en avtalsenlig bokningsavgift eller att bokningen garanteras med ett kreditkort.

Hotellets incheckning påbörjas kl. 15.00 på ankomstdagen, utcheckning och överlåtelse av rummet bör ske senast kl. 11.00 på avresedagen. Om avvikande in- och utcheckningstider måste en separat överenskommelse göras.

Avbokning bör alltid göras senast kl. 23.59 två dagar innan ankomstdagen, ifall inga andra villkor avtalats. Om du uteblir utan avbokning har hotellet rätt att som ersättning debitera dig för det första dygnet inklusive skatt samt andra eventuella tilläggstjänster som avtalats vid bokningstillfället. Avresa före överenskommen tidpunkt kan även medföra ändringar i det totala priset för övernattningen. I det fall ett bokat rum inte är tillgängligt vid avtalad incheckning samt efter mottagen bokningsbekräftelse från hotellet, förbinder hotellet sig att utan extra kostnader ordna med boende som så långt som möjligt motsvarar hotellets standard.

Vi accepterar de vanligaste betalkorten. Hotellet är inte skyldigt att acceptera utländsk valuta, kuponger eller checkar ifall inte detta avtalats på förhand. Om rummet inte har betalats innan ankomst skall rummet betalas med kort eller kontant vid ankomst till hotellet. Hotellet har rätt att dra en bokningsavgift från kreditkortet som förskottsbetalning om så avtalats. Avgiften fastställs av hotellet och dras av från den slutgiltiga räkningen.

På hotellet följer vi god sed och respekterar hotellets ordningsregler. Om du bryter mot dessa regler kan du omedelbart avlägsnas från hotellet. I detta fall debiteras du ändå samtliga avgifter för övernattning och eventuella extratjänster. Du kan inte i efterhand kräva tillbaka dessa pengar.

Du ansvarar själv för bagage ifall det ej mottagits av hotellet för förvaring. Hotellet ansvarar inte för fordon samt tillhörigheter som står eller förvaras på parkeringsplatsen bredvid hotellet.

Som gäst ansvarar du för skador som du orsakar avsiktligt eller av vårdslöshet (till exempel rökning på rummet) och som du, din gäst eller ditt husdjur tillfogat rummet, övriga lokaler, möbler, inventarier eller andra hotellgästers tillhörigheter.

SKÄRGÅRDS REKLAM