Hotel Korpoström erbjuder en bekväm och avkopplande miljö för semester och rekreation på den idylliska ön Korppoo!

Vårt hotell stod klart 2009 och har moderna bekvämligheter och tjänster så att du kan njuta av din semester till fullo.

Vårt hotell har 16 bekväma rum, varav några har en underbar havsutsikt. Rummen är utrustade med toalett, dusch, TV och internetuppkoppling. Under sommarsäsongen ingår en utsökt frukost i priset, som serveras i restaurangen i vårt skärgårdscentrum. Du kan börja dagen med att äta frukost vid havet eller njuta av den i lugn och ro på ditt eget hotellrum.

Vårt hotell har även en allmän bastu som används av våra kunder. Under sommarsäsongen inkluderar priset för bokningen användning av offentliga bastupass, så att du kan skämma bort dig själv i ångan i vår moderna bastu när du vill. Utanför sommarsäsongen finns frukost och bastu efter överenskommelse.

Hotellrumspriser för en natt


Enkelrum: 90 €
Dubbelrum: 120 €
Fyrbäddsrum: 180 €

Ytterligare tjänster

Extrasäng: 35 €
Husdjur mot en extra avgift: 20 €

In- och utcheckning

Incheckning: kl. 15.00
Utcheckning: kl. 11.00

Ytterligare information

Frukost: 8.30-10.00

Hotellets reception är öppen under restaurangens öppettider, samt på morgonen under frukosten för hotellets gäster.

Bokningar och förfrågningar

+358 (0)40 139 12 18 | visit@skargardscentrum.fi

Välkommen att njuta av lugnet och bekvämligheten i skärgården!

Välkommen till vårt hotells bokningsvillkor. För att garantera en kundvänlig upplevelse vill vi se till att våra kunder är medvetna om regler och skyldigheter kring bokningar. Nedan förklaras de huvudsakliga villkoren som vi tillämpar för alla bokningar, om inte annat avtalats.

Bokning och bekräftelse

I samband med bokningen ska namn, kontaktuppgifter, ankomst- och avgångstid, betalningssätt och eventuellt annan information relaterad till bokningen anges.

Bokningen binder hotellet när den har bekräftats muntligen, skriftligen eller t.ex. via e-post och när ett bokningsnummer mottagits. Observera att hotellet har rätt att ställa villkor för bokningen, såsom en bokningsavgift eller det faktum att betalningen garanteras med kreditkort.

In- och utcheckning

Rummet är tillgängligt kl. 15.00 på ankomstdagen och måste lämnas senast kl. 11.00 på avresedagen. Avvikande in- och utcheckningstider måste avtalas separat.

Om det reserverade rummet inte är tillgängligt vid avtalad incheckningstid och du har fått en bokningsbekräftelse från hotellet är hotellet skyldigt att utan extra kostnad ordna ett boende som så långt det är möjligt matchar hotellets standard.

Avbokningsregler och utebliven ankomst

Avbokning ska göras senast två dagar före ankomstdatum. Hotellet har rätt att debitera kompensation för de första 24 timmarna, inklusive skatter och andra tilläggstjänster som överenskommits med bokningen, om bokningen avbokas eller kunden inte anländer.

Hotellet har rätt att debitera för en oanvänd bokning priset för en dag inklusive skatter, samt alla andra bekräftade tilläggstjänster relaterade till bokningen. För tidig utcheckning före det överenskomna datumet kan också orsaka ändringar av det bekräftade rumspriset.

Betalningsmetoder

Vi accepterar de vanligaste betalkorten. Hotellet är inte skyldigt att acceptera utländsk valuta, checkar eller kredit-/betalkort, om inte särskilt överenskommits. Om bokningen inte har betalats i förskott måste den betalas kontant eller med kreditkort vid ankomst till hotellet.  Hotellet har rätt att dra av bokningsavgiften från kreditkortet som förskottsbetalning, om så avtalats. Avgiften bestäms av hotellet och dras av från den slutliga räkningen.

Ordningsregler

Våra kunder förväntas följa de allmänna ordningsreglerna. Störande beteende kan resultera i omedelbar borttagning från hotellet, utan möjlighet till återbetalning.

Ansvar för beställarens fastighet

Värdesaker är kundens ansvar, såvida de inte har lämnats separat i hotellets förråd. Hotellet ansvarar inte för skada eller förlust av fordon på parkeringsplatsen eller värdesaker inne i dem.

Skadeersättning

Som vår kund är du ansvarig för alla skador som orsakats av dig avsiktligt eller av oaktsamhet (såsom rökning eller användning av en elektronisk cigarett i rummet), som du eller dina gäster eller dina husdjur orsakar på rummet eller andra lokaler på hotellet, för att möblerna eller utrustningen där, och till andra kunder på hotellet eller deras egendom.

Skadeståndsskyldighet bestäms enligt de allmänna principerna om ersättning för skada.

Ytterligare information

Om du har några frågor om bokningsvillkoren eller behöver mer information om din bokning, vänligen kontakta vår kundtjänst.

Tack för att du valde oss att vara en del av din resa!

SKÄRGÅRDS REKLAM