Saaristokeskus hakee kesätyöntekijöitä kaudelle 2024!

Saaristokeskus Korpoström on vierailukeskus Korpoon eteläosassa. Tarjoamme vieraillemme majoitusta, ravintolapalveluja, vierasvenesataman kaupalla, näyttelyitä ja kulttuuritapahtumia. Konseptimme on yhdistää tiedettä, taidetta, kulttuuria ja luontoa saman katon alla painottaen paikallisuutta. Tämä on näkyvissä kaikessa toiminnassamme, näyttelyistä ravintolan ruokalistaan. Kesäkaudella saaristokeskus on houkutteleva nähtävyys niin veneilijöille kuin maata pitkin matkustaville (autolla, bussilla, moottoripyörällä, pyörällä).

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työkokemuksen luonnnon keskellä mukavien työkavereiden kanssa. Arvostamme kaikkenlaisia taitoja ja kykyjä jotka voit tuoda tiimiimme. Saat mahdollisuuden kehittää osaamistasi ravintola- ja hotellialalla ja osallistua liiketoimintamme kehittämiseen. Järjestämme myös tarvittaessa ilmaista majoitusta työpaikalla.

Kesäksi 2024 haemme:
– Keittiöhenkilökuntaa (kokkeja/keittiöapulaisia)
– Tarjoilijoita
– Myymäläapulaisia
– Satama- ja vastaanottohenkilökuntaa
– Siivojia

Etsimme sinua, joka olet kiinnostunut kehittämään ravintolan ja hotellin konseptia kanssamme. Oletko iloinen, palveluhenkinen ja toimitko hyvin tiimissä? Silloin olet etsimämme henkilö. Kielitaitoja arvostetaan, sekä suomi, ruotsi että englanti ovat päivittäisessä käytössä. Aiempi työkokemus ravintola- tai hotellialalta katsotaan eduksi, muttei välttämättömänä. Annamme sinulle tarvittavat taidot.

Lähetä hakemus ja ansioluettelo, tai ota yhteyttä saadaksesi lisätietoja:
Sähköposti: mikko.ketonen@skargardscentrum.fi
Puhelin tai WhatsApp: +358 40 350 7775

Saaristokeskus Korpoström
Korpoströmintie 832, 21720 Korpoström
www.skargardscentrum.fi

Saaristokeskus Korpoströmin Junnulabra etsii kesätyöntekijöitä!

Junnulabrassa kaikenikäiset kävijät saavat oppia lisää saariston luonnosta ja kulttuurista. Suurin osa Junnulabran toiminnasta keskittyy vedenalaiseen maailmaan ja Biosfäärialueen 30-vuotisjuhlaan. Junnulabran työtehtäviin kuuluvat ryhmätoiminnan vetäminen sekä laboratoriossa että ulkona, asiakaspalvelu, sekä toiminnan suunnittelu ja kehittäminen. Junnulabra on avoinna ma-su 17.6-11.8.2024. Suunnittelutyöt aloitetaan pari päivää aikaisemmin. Työtehtäviin kuuluu myös Pop-up toimintaa muualla kuin Korppoossa. Olemme kiinnostuneita kielitaidostasi sekä luonnontuntemuksestasi, mahdollisesta opetuskokemuksestasi sekä siitä, onko sinulla ajokortti ja mahdollisuus käyttää omaa autoa. Toivomme sinulta kiinnostusta saariston kulttuuria ja luontoa kohtaan sekä kiinnostusta työskentelyyn lasten ja nuorten parissa luovalla tavalla. Junnulabran toimintaa koordinoi Saaristomeren Unescon biosfäärialue.

Lisätietoja biosfääritoimistosta, Aija Mäkinen: knattelabbet@skargardscentrum.fi tai 050 323 3210

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi sähköpostitse viimeistään 29.2.2024

Saaristokeskus Korpoström, Junnulabra , Korpoströmintie 832, 21720 Korpoström
www.biosfar.fi
www.skargardscentrum.fi

SKÄRGÅRDS REKLAM