Junnulabra

Junnulabra – kesä 2020

Ohjelma 

  • 10.00 – 12.00 Junnulabra auki
  • 13.00 – 14.00 Junnulabra Online*
  • 14.00 – 16.00 Junnulabra auki

*Tutustu Junnulabran sisältöön YouTube:ssa och Instagramissa. Myös live-lähetyksiä!
Junnulabralla on myös Piscatus-näyttelyyn liittyvää ohjelmaa, lisätietoa Junnulabrasta tai näyttelyn lippukassasta!

+ LIVE-torstait klo 13:30 YouTubessa!


Tänä vuonna voit osallistua Junnulabran toimintaan etänä tai omin neuvoin ulkona Saaristokeskuksen läheisyydessä. Voit valita kolmesta eri teemasta: Meriveden laatu, Kasvi- ja eläinkunta sekä Pinnan alla. Jokaiseen teemaan kuuluu kolme kesätehtävää. Jos suoritat kaikki 9 tehtävää kesän aikana saat Saaristotutkijan diplomin!

Lisää tietoa kesätehtävistä saat kotisivuiltamme: http://www.biosfaariakatemia.fi

Junnulabra goes online.

Junnulabralla on myös oma YouTube- kanava; heinäkuussa voit seurata live- esityksiä ja tarttua haasteisiimme aina torstaisin klo 13.30. Maanantaisin klo 13.30 kannattaa suunnata Instagramin puolelle, silloin päivitämme viimeisimmät tiedot Junnulabran omasta luontoneliöstä.

Jos olet Korpoströmissä, olemme paikan päällä joka päivä. Junnulabran lainaamo on auki klo 10.00-12.00 sekä klo 14.00-16.00. Lainaamosta voit päiväksi lainata tarvikkeita ja ohjeita, jotta pääset suorittamaan tehtäviä omatoimisesti lähialueella. Voit myös osallistua bonustehtävään ”Piscatus – kala ja ihminen”- päänäyttelyssämme (8 €/aikuinen).

Saaristotutkija-vihkosen voit hakea Junnulabrasta tai ladata netistä. Kun olet suorittanut kesätehtävän, laita rasti ruutuun tai pyydä Junnulabrasta leima. Seuraa meitä Instagramissa ja tilaa meidän YouTube kanavamme oppiaksesi enemmän saariston luonnosta sekä saadaksesi hauskoja haasteita.  

 

Seuraa Junnulabraa Instagramissa: @Knattelabbet/Junnulabra

Osallistu Junnulabran kesäkilpailuun 8.7-31.8 ja voita pehmoleluhauen!

 

Lämmin kiitos vuoden 2020 rahoittajille:

Stiftelsen Brita Maria Renlunds minne
Svenska Kulturfonden
Konstsamfundet

Taustatahot

Junnulabran toiminta on osana Biosfärakademin hanketta. Toimintaa koordinoi Saaristomeren UNESCO biosfääralue yhteistyössä Åbo Akademin Ympäristö- ja meribiologian yksikön sekä Saaristokeskus Korpoströmin kanssa.

SKÄRGÅRDS REKLAM