Päänäyttely

Millainen suhde sinulla on kalaan?

Näyttely ”Piscatus – kala ja ihminen” avaa eri näkökulmia monimutkaiseen kokonaisuuteen, jossa aiheina ovat kalastus ja ihmisen suhde mereen, rannikkoon ja merelliseen ympäristöön. 

Käy sisään näyttelyyn, viivy hetki sukelluskellossa ja pohdi vaikka näitä kysymyksiä: Miten itse suhtaudut vedenpinnanalaiseen maailmaan ja elämään rannikoilla? Kuinka hyvin ruovikossa uiskentelevat kalat voivat? Miten sukupolvesta toiseen meren äärellä asuneet ihmiset näkevät meren muuttuneen? Mitä tutkijoiden raportit kertovat? Millaista on ammattikalastajan elämä? Sinulla on näistä aiheista ehkä itselläsikin tarinoita, muistoja ja mielipiteitä. Kerro meille, niin voimme ottaa ne osaksi tätä näyttelyä!

Piscatus-näyttelyn keskipisteessä ovat Saaristomeri, jossa on yksi maailman isoimmista saaristoista, ja Itämeri, joka on yksi maailman saastuneimmista meristä. Näyttely avaa myös laajemman näkökulman globaaliin kehitykseen ja tulevaisuuteen, jossa toivon mukaan ihmisen suhde kalaan ja mereen muotoutuu kestävämmäksi.

Liput
Aikuiset: 8€

Opiskelijat/eläkeläiset: 5€
Lapset: 0€
Avoinna joka päivä 11.00-16.30
Keskiviikkoisin heinäkuussa 11.00-19.30

Kiitos näyttelyn rahoittajille:

Sparbanksstiftelsen i Korpo

Stiftelsen
Martha och Albin Löfgrens
kulturfond

SKÄRGÅRDS REKLAM