• Auki joka päivä 09:30 – 17:00

Tervetuloa uuteen kauteen Korpoströmiin!

Vuoden päänäyttely on auki: ”Rauhattomia aikoja – 1700-luvun sotavuodet saaristossa”. Näyttely on tuotettu osana DefenceArch-nimistä CentralBaltic-projektia.

Saaristokeskuksen käsityöverstaan tämänkesäinen näyttely seuraa ison salin teemaa esittelemällä käsintehtyjä 1700 -tyylin vaatteita ja asuja. Esillä on myös kasvivärjättyä villalankaa.

Saarisokeskuksen uuden pysyvän näyttelyn ensimmäinen vaihe on valmis. Näyttely ”Meidän saaristomme” on prosessi, joka viedään loppuun tulevien kahden vuoden aikana.

Heinäkuussa näyttelytarjonta kasvaa kun avaamme näyttelyn seikkailijasta Salomon Andréestä, ja tämän maahansyöksystä ilmapallolla Korppoon Brunskärin viereen 125 vuotta sitten. ”Andrée 125” tuottaa Brunskärin kyläyhdistys.

Alkaen 1.7.2018 taiteilijaduuo Elin&Keinon taideteokset ”Zostera Marina” ja ”Insertio” ovat esillä Saaristokeskuksessa. Teokset tuotetaan yhdessä Åbo Akademin Ympäristön ja meribiologian laitoksen kanssa.

Tietoa näyttelyistä ja muusta ajankohtaisesta ohjelmasta löydät alhaalta.

Lämpimästi tervetuloa Saaristokeskukseen!

 

_____

 

Saaristokeskus Korpoström on tieteen, luonnon, taiteen ja kulttuurin vierailukeskus, jonka ”Tehtävänä on käsitellä ihmisen suhdetta saariston luontoon – niin historiallisesti kuin nykyajassa ja tulevaisuudessa – ja välittää saaristoa ja sen erityispiirteet kävijöille.”

Saaristokeskus tekee tieteidenvälistä työtä, tehtävänään luoda näyttelyitä ja tapahtumia, jotka tarjoavat mielenkiintoisia näkökulmia saariston kysymyksiin ja ilmiöihin. Henkilöt, jotka tekevät tätä yhteistyötä, ovat tutkijoita, taiteilijoita, kulttuurityöntekijöitä, vapaaehtoisia ja virkamiehiä. Saaristokeskus toimii myös meribiologisena tutkimusasemana (Åbo Akademi), Saariston kansallispuiston tukikohtana, vierailusatamana ja konferenssikeskuksena.

 

 

Junnulabra

Avataan 14.6.2018. Ennen sitä auki tilauksesta.

Meidän saaristomme

Saaristokeskus Korpoströmin uusi pysyvä näyttely vastaa kysymyksiisi saaristosta.

Utskärsresor M/S Amanda

Ulko- saariston vesibussi- retket

Ulko- saariston poikittais- liikenne

OPASTETUT RETKET POSTIVENEELLÄ

Ulko-
saariston kiertomatka

Saariston rengastien kierros

Taksivene Miran retket

Kumivene- retket

Charter-risteilyt

Polkupyörä vuokraus

Ohjeistettu melontaretki

Västergård Outdoors polkupyöriä

Aktivitet 1

information om den lokala aktiviteten

Saaristokeskus Korpoström
Korpoströmsvägen 832
21720 KORPOSTRÖM
Hotelli, kongressi, satama ja ravintola
040 139 12 18
info@ravintolavenda.fi
ravintolavenda.fi
Näyttelyt
+358 400 212 789
info@skargardscentrum.fi

SKÄRGÅRDS REKLAM